sobota 1. října 2011

Anketa # 3



Dlouho očekávané (?) vyhlášení druhé ankety. Ptala jsme se vás na všeho nejoblíbenějšího YA autora. No, a než začneme chtěla bych poděkovat všem co hlasovali, respektive všem 22 čtenářům, kteří bojovali za svého favorita. Konec tlachání a jdeme na věc.
Na posledním místě s 0 hlasy skončila autorka Upířích Deníků L.J. Smith. O předposlední příčku s 3 hlasy se dělí hned tři autoři a jsou to Maggie Stiefvater (Mrazení), Lauren Kate (Pád) a Stephenie Meyer (Stmívání). Taktéž o 6. pozici se dělí, tentokrát pouze dvě autorky a to J.R. Ward (Bratrstvo Černé Dýky) a Cynthia Hand (Nadpozemský) se 4 hlasy. 5. místo a opět dvojice autorů Becca Fitzpatrick (Zavržený) a Andrea Cremer (Smečka) s 9 hlasy. Bramborovou pozici si odnesla Meg Cabot (Mediátor) z 9 hlasy. O pouhý jediný hlas více dostala autorka série Nástroje Smrti Cassandra Clare , tudíž ji patří bronzové medajle. O další jeden hlas se umístila na stříbrném místě autorka úspěšné série Hunger Games Suzanne Collins. A vítěz? S 15 hlasy se na zlaté příčce obejvuje……… Richelle Mead se svou nepřekonatelnou sériie Vampýrská Akademie.
Gratulujeme, gratulujeme (:D) a teď je čas vyhlásit novou anketu.

Opravdu dlouho jsem přemýšlela nad otázkou, aby to bylo něco nového, ale světe div se… nic mě nenapadlo :D. Takže po dlouhém přemýšlení „originální“ otázka : V jakém jazyce by jste chtěli umět přečíst knihu? Já osobně bych se někdy strašně ráda naučila japonštinu :D. Neberte tuhle anketu moc vážně, spíš tak ze srandy v jakém jatyce by byla sranda číst ;).

2 komentáře: